DOLAR 34,2785 0.01%
EURO 37,0309 -0.02%
ALTIN 3.022,66-0,16
BITCOIN 22995900,33%
Samsun
16°

HAFİF YAĞMUR

05:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ertuğrul Sağlam’dan Beşiktaş açıklaması
  • HABERKENT
  • Spor
  • Ertuğrul Sağlam’dan Beşiktaş açıklaması
189 okunma

Ertuğrul Sağlam’dan Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'ta hoca adayları arasında olduğu iddia edilen Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'dan açıklama geldi.

ABONE OL
6 Ocak 2024 21:30
Ertuğrul Sağlam’dan Beşiktaş açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğu için bir numaralı aday olan ve prensipte anlaşma sağlanan Giovanni Van Bronckhorst’ta pürüz çıkarken yeni adaylar değerlendirilmeye başlandı.

Beşiktaş yönetimi alternatif diğer isimlerle yeniden görüşme trafiğine başlarken Ivan Jovanovic, Mircea Lucescu ve Ertuğrul Sağlam gibi deneyimli çalıştırıcıların adı anılmaya başlandı.

Beşiktaş’ın teknik direktör adayları arasında yer aldığı öne sürülen Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’dan açıklama geldi.

Gözden KaçmasınBeşiktaşta son dakika pürüzü: Giovanni van Bronckhorst ile görüşmeler durdu, sürpriz isim gündeme geldi Fatih Terim detayı...Beşiktaş'ta son dakika pürüzü: Giovanni van Bronckhorst ile görüşmeler durdu, sürpriz isim gündeme geldi! Fatih Terim detayı…Haberi görüntüle

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor’da görev yapan Ertuğrul Sağlam, “Beşiktaş’ın gönlümüzdeki yeri her zaman özel ve ayrı olsa da şu anda Kocaelispor ile inandığımız, belirlediğimiz hedefe yürüyoruz. İki hafta önce de Azerbaycan Milli Takımı için benzer bir süreç yaşanmıştı. İlgi, nezaket ve güzel mesajlar için teşekkürler. Tek odağımız Kocaelispor.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ertuğrul Sağlam, daha önce Temmuz 2007 – Ekim 2008 dönemi arasında Beşiktaş’ta görev yapmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP