DOLAR 34,0894 0.19%
EURO 38,0779 -0.01%
ALTIN 2.833,240,15
BITCOIN 21488453,03%
Samsun
23°

KAPALI

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanguy Ndombele: Benden istenen neyse yapıyorum
  • HABERKENT
  • Spor
  • Tanguy Ndombele: Benden istenen neyse yapıyorum
148 okunma

Tanguy Ndombele: Benden istenen neyse yapıyorum

Galatasaray'ın Tümosan Konyaspor'u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan ve Tanguy Ndombele açıklamalar yaptı.

ABONE OL
7 Ocak 2024 22:00
Tanguy Ndombele: Benden istenen neyse yapıyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Devamı

Galatasaraylı futbolcular Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan ve Tanguy Ndombele, Konyaspor galibiyetinin ardından değerlendirmeler yaptı.

Attığı goller hakkında konuşan Abdülkerim Bardakcı, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. İçeride taraftarı arkamıza aldığımızda zor bir maç yok. Konya takımına iyi hazırlandık. Çok şükür galip geldik, yolumuza devam ediyoruz. Galatasaray’a layık olmaya çalışıyorum. Elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Sürekli duran toplara çalışıyorum. İki gol attım, nasip oldu. İnşallah devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

 

“İYİ OYNADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM”

Sağ bekte iyi oynadığını söyleyen Kaan Ayhan, “Çok iyi bir maç oynadık. Ben öyle düşünüyorum, öyle gördük. İlk yarı çok iyi başladık. Pozisyonlara girdik ama atamadık. Daha erken bulsak, daha rahat maç olurdu. Apo’nun harika golüyle öne geçtik. Sonra kontrolü verdik gibi oldu ama bence hak eden takım kazandı. Bu kadar ilk 11 oyuncusunun olmadığı bir maçta iyi performans gösterdik. Böyle devam etmek istiyoruz. Sağ bekte oynadım ama elimden geleni yaptım. İyi oynadığımı düşünüyorum.” dedi.

 

Haberin Devamı

“KALİTELİ OYUNCULARIMIZ VAR”

Kaliteli ayaklara sahip olduklarını kaydeden Tanguy Ndombele, “Genel olarak iyi oynadığımızı, maçı domine ettiğimizi düşünüyorum. Her maçın zor olacağını biliyoruz. Üç puan almak önemliydi. Kerem Demirbay ile iyi oynadık. Kaliteli oyuncularımız var. Benden istenen neyse her maç onu sahaya yansıtmaya çalışıyorum.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP