DOLAR 34,1005 0.2%
EURO 38,0571 -0.04%
ALTIN 2.834,990,22
BITCOIN 21460032,52%
Samsun
23°

KAPALI

05:17

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çaykur Rizespor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri
  • HABERKENT
  • Spor
  • Çaykur Rizespor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri
70 okunma

Çaykur Rizespor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Çaykur Rizespor Konyaspor maçı ile iki ekip Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Konyaspor ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Çaykur...

ABONE OL
3 Şubat 2024 11:00
Çaykur Rizespor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Devamı

Konyaspor’un Süper Lig tarihinde deplasman galibiyeti alamadığı takımlar arasında Çaykur Rizespor’dan daha fazla konuk olduğu tek rakibi Galatasaray.

Süper Lig’de oynadığı son 13 maçlık süreçte üst üste iki kez aynı sonuçla sahadan ayrılmayan Çaykur Rizespor, son karşılaşmada Fatih Karagümrük’e 4-0 mağlup oldu. Süper Lig’de çıktığı son 10 deplasman maçını kazanamayan Konyaspor, tek sezonda daha uzun bir seriyi dış sahada galibiyet alamadan kapattığı 1992/93’te yaşadı. Süper Lig’de oynadığı son dokuz iç saha maçının yedisini kazanan Çaykur Rizespor, iki mağlubiyetini gol atamadığı iki karşılaşmada aldı. Süper Lig’e o sezon yükselen takımlarla oynadığı son altı maçı kazanamayan Konyaspor, daha önceki 12 karşılaşmada rakiplerine mağlup olmamıştı.

Haberin Devamı

Bu sezon Süper Lig’de kendi kalesine en fazla gol atan takım olan Konyaspor, Opta’nın detaylı gol verisi tutmaya başladığı 2010/11’den bu yana hiçbir sezonda bu şekilde dört gol yemedi. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Çaykur Rizespor’un bu sezon Süper Lig’de en fazla gole katkı sağlayan oyuncusu olan Dal Varesanovic, bu katkıların %70’ini son sekiz karşılaşmalık süreçte yaptı. Konyaspor’un hafta içi oynadığı maçta İstanbul Başakşehir filelerine iki gol gönderen Louka Prip, Mayıs 2022’den bu yana ilk kez bir lig karşılaşmasında duble yaptı.

Konyaspor ile oynadığı iki Süper Lig maçını da kazanan İlhan Palut’un, kariyerinde 3+ kez karşılaştığı 20 takım arasında puan vermediği tek rakibi bir diğer eski kulübü Göztepe.

ÇAYKUR RİZESPOR KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? İŞTE CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Çaykur Rizespor Konyaspor maçı bugün saat 13:30’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP